Den hyggelige menu, med mange smagsoplevelser

Tapas

Vi serverer tapas efter årstidens køkken

10 TAPAS MENU

Rustikt brød med katalansk aioli

~ ~ ~

Gårdost med chutney
Cremet ærte suppe med chorizo
Lakserillete med rugbrød chips

~ ~ ~

Oksespyd med pebersauce
Piquillo peberfrugt med hvidfisk og cremesauce
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Kylling med mild karry
Små salt kartofler med kanarisk mojo

~ ~ ~

Crema catalana med flamberet sukkerlag
Rabarber sorbet

10 TAPAS MENU

 Rustikt brød med katalansk aioli

~ ~ ~

Ristet brød med krydret tomat, oliven olie  og serrano
Gårdost med hjemmelavet marmelade
Tunsalat med grønt

~ ~ ~

Oksemørbrad med madagaskar pebersauce
Udbenede kyllingelår i Sherry salsa
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Chistorras i cider
Kartoffel omelet med kanarisk mojo

~ ~ ~

Tiramisu med Marsala
Jordbær parfait med frugt coulis

10 TAPAS MENU

(1. September – 10. November)

 Rustikt brød med katalansk aioli

~ ~ ~

Græskar creme med chorizo
Blæksprutte fra Galicien
Ristet landbrød med champignoner og gratineret ost

~ ~ ~

Små nye salt kartofler med kanarisk mojo
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Piquillo peberfrugt med frilandsgris, valnødder og rosiner
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Andebryst med reduceret bærsauce

~ ~ ~

Lun æbletærte med kanel
Vanilje parfait med ristede nødder

10 TAPAS MENU

(23. December – 28. Februar)

 Rustikt brød med katalansk aioli

~ ~ ~

Ærtepure med rugbrøds chips
Cremet hummerbisque
Ristet landbrød med lomo og tomat vinaigrette

~ ~ ~

Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Syltede grøntsager med grillet artiskok
Oksemørbrad med madagaskar pebersauce
Svinemørbrad med portvin sauce
Pommes fondant med ost og mojo

~ ~ ~

Belgisk chokoladekage
Mango sorbet & nøddeknas