Den hyggelige menu, med mange smagsoplevelser

Tapas

Vi serverer tapas efter årstidens køkken

10 TAPAS MENU

Rustikt brød med hjemmelavet katalansk aioli
~ ~ ~
Gårdost med sød chutney
Cremet ærtesuppe med chorizo
Lakserillette med sprøde rugbrødschips

~ ~ ~
Grillet oksespyd med pebersauce
Piquillo-peberfrugt fyldt med hvidfisk og cremesauce
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Kylling i mild karrysauce
Små saltbagte kartofler med kanarisk mojo

~ ~ ~
Crema catalana med flamberet sukker
Frisk rabarbersorbet

10 TAPAS MENU

Rustikt brød serveret med katalansk aioli

~ ~ ~

Ristet brød med krydret tomat, olivenolie og lomo
Cremet tomatsuppe med sprøde croutoner
Tunsalat med friske grøntsager

~ ~ ~

Oksemørbrad med Madagaskar-pebersauce
Udbenede kyllingelår i sherry-salsa
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Spanske chistorras i cider
Kartoffelomelet med kanarisk mojo

~ ~ ~

Sprød marengs med Baileyscreme og hvid chokolade
Jordbærparfait med frugt coulis

10 TAPAS MENU

Rustikt brød med hjemmelavet katalansk aioli

~ ~ ~
Græskarcreme med chorizo
Galicisk blæksprutte
Ristet landbrød med champignoner og gratineret ost

~ ~ ~
Små saltbagte kartofler med kanarisk mojo
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Piquillo-peberfrugt fyldt med frilandsgris, valnødder og rosiner
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Andebryst med reduceret bærsauce

~ ~ ~
Lun æbletærte med kanel
Vaniljeparfait med ristede nødder

10 TAPAS MENU

Rustikt brød med hjemmelavet katalansk aioli

~ ~ ~
Ærtepuré med sprøde rugbrødschips
Cremet hummerbisque
Ristet landbrød med lomo og tomatvinaigrette

~ ~ ~
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Syltede grøntsager med grillet artiskok
Mørt oksemørbrad med Madagaskar-pebersauce
Svinemørbrad med portvinsauce
Pommes fondant med ost og kanarisk mojo

~ ~ ~
Belgisk chokoladekage
Mango sorbet med nøddeknas