Den hyggelige menu, med mange smagsoplevelser
Tapas
Vi serverer tapas efter årstidens køkken
10 TAPAS MENU
Rustikt brød med hjemmelavet katalansk aioli
~ ~ ~
Gårdost med sød chutney
Cremet ærtesuppe med chorizo
Lakserillette med sprøde rugbrødschips
~ ~ ~
Grillet oksespyd med pebersauce
Piquillo-peberfrugt fyldt med hvidfisk og cremesauce
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Kylling i mild karrysauce
Små saltbagte kartofler med kanarisk mojo
~ ~ ~
Crema catalana med flamberet sukker
Frisk rabarbersorbet
10 TAPAS MENU
Rustikt brød serveret med katalansk aioli
~ ~ ~
Ristet brød med krydret tomat, olivenolie og lomo
Cremet tomatsuppe med sprøde croutoner
Tunsalat med friske grøntsager
~ ~ ~
Oksemørbrad med Madagaskar-pebersauce
Udbenede kyllingelår i sherry-salsa
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Spanske chistorras i cider
Kartoffelomelet med kanarisk mojo
~ ~ ~
Sprød marengs med Baileyscreme og hvid chokolade
Jordbærparfait med frugt coulis
10 TAPAS MENU
Rustikt brød med hjemmelavet katalansk aioli
~ ~ ~
Græskarcreme med chorizo
Galicisk blæksprutte
Ristet landbrød med champignoner og gratineret ost
~ ~ ~
Små saltbagte kartofler med kanarisk mojo
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Piquillo-peberfrugt fyldt med frilandsgris, valnødder og rosiner
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Andebryst med reduceret bærsauce
~ ~ ~
Lun æbletærte med kanel
Vaniljeparfait med ristede nødder
10 TAPAS MENU
Rustikt brød med hjemmelavet katalansk aioli
~ ~ ~
Ærtepuré med sprøde rugbrødschips
Cremet hummerbisque
Ristet landbrød med lomo og tomatvinaigrette
~ ~ ~
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Syltede grøntsager med grillet artiskok
Mørt oksemørbrad med Madagaskar-pebersauce
Svinemørbrad med portvinsauce
Pommes fondant med ost og kanarisk mojo
~ ~ ~
Belgisk chokoladekage
Mango sorbet med nøddeknas









