Den hyggelige menu, med mange smagsoplevelser
Tapas
Vi serverer tapas efter årstidens køkken
10 TAPAS MENU
Rustikt brød med katalansk aioli
~ ~ ~
Gårdost med chutney
Cremet ærte suppe med chorizo
Lakserillete med rugbrød chips
~ ~ ~
Oksespyd med pebersauce
Piquillo peberfrugt med hvidfisk og cremesauce
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Kylling med mild karry
Små salt kartofler med kanarisk mojo
~ ~ ~
Crema catalana med flamberet sukkerlag
Rabarber sorbet
10 TAPAS MENU
Rustikt brød med katalansk aioli
~ ~ ~
Ristet brød med krydret tomat, oliven olie og serrano
Gårdost med hjemmelavet marmelade
Tunsalat med grønt
~ ~ ~
Oksemørbrad med madagaskar pebersauce
Udbenede kyllingelår i Sherry salsa
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Chistorras i cider
Kartoffel omelet med kanarisk mojo
~ ~ ~
Tiramisu med Marsala
Jordbær parfait med frugt coulis
10 TAPAS MENU
(1. September – 10. November)
Rustikt brød med katalansk aioli
~ ~ ~
Græskar creme med chorizo
Blæksprutte fra Galicien
Ristet landbrød med champignoner og gratineret ost
~ ~ ~
Små nye salt kartofler med kanarisk mojo
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Piquillo peberfrugt med frilandsgris, valnødder og rosiner
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Andebryst med reduceret bærsauce
~ ~ ~
Lun æbletærte med kanel
Vanilje parfait med ristede nødder
10 TAPAS MENU
(23. December – 28. Februar)
Rustikt brød med katalansk aioli
~ ~ ~
Ærtepure med rugbrøds chips
Cremet hummerbisque
Ristet landbrød med lomo og tomat vinaigrette
~ ~ ~
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Syltede grøntsager med grillet artiskok
Oksemørbrad med madagaskar pebersauce
Svinemørbrad med portvin sauce
Pommes fondant med ost og mojo
~ ~ ~
Belgisk chokoladekage
Mango sorbet & nøddeknas