Den hyggelige menu, med mange smagsoplevelser

Tapas

Vi serverer tapas efter årstidens køkken

10 TAPAS MENU

Rustikt brød med katalansk aioli

~ ~ ~

Gårdost med citrus chutney
Cremet spinat suppe og urter
Ristet landbrød med rejer med hvidløg og olivenolie

~ ~ ~

Okse steak 60 gr. med madagaskar pebersauce
Piquillo peberfrugt med hvidfisk og cremesauce
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Svinemørbrad med roja sauce
Små nye salt kartofler med kanarisk mojo

~ ~ ~

 Oreo chokolade med mousse og knas
Chokolade parfait

10 TAPAS MENU

 Rustikt brød med katalansk aioli

~ ~ ~

Ristet brød med krydret tomat, oliven olie  og serrano
Gårdost med hjemmelavet marmelade
Tunsalat med grønt

~ ~ ~

Oksemørbrad med madagaskar pebersauce
Udbenede kyllingelår i Sherry salsa
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Chistorras i cider
Kartoffel omelet med kanarisk mojo

~ ~ ~

Tiramisu med Marsala
Jordbær parfait med frugt coulis

10 TAPAS MENU

(1. September – 10. November)

 Rustikt brød med katalansk aioli

~ ~ ~

Græskar creme med chorizo
Blæksprutte fra Galicien
Ristet landbrød med champignoner og gratineret ost

~ ~ ~

Små nye salt kartofler med kanarisk mojo
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Piquillo peberfrugt med frilandsgris, valnødder og rosiner
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Andebryst med reduceret bærsauce

~ ~ ~

Lun æbletærte med kanel
Vanilje parfait med ristede nødder

10 TAPAS MENU

(23. December – 28. Februar)

 Rustikt brød med katalansk aioli

~ ~ ~

Manchego med hjemmelavet marmelade
Creme af tomat med basilikum og croutoner
Ristet landbrød med serrano og tomat vinaigrette

~ ~ ~

Mørbrad med madagaskar pebersauce
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Frisk bagt kylling med sød karry sauce
Syltede grøntsager med grillet artiskok
Kartoffelomelet med gratineret ost og mojo

~ ~ ~

Mokkadrøm med mynte
Vanilje parfait og chokolade sauce