Den hyggelige menu, med mange smagsoplevelser
Tapas
Vi serverer tapas efter årstidens køkken
10 TAPAS MENU
Rustikt brød med katalansk aioli
~ ~ ~
Gårdost med citrus chutney
Cremet spinat suppe og urter
Ristet landbrød med rejer med hvidløg og olivenolie
~ ~ ~
Okse steak 60 gr. med madagaskar pebersauce
Piquillo peberfrugt med hvidfisk og cremesauce
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Svinemørbrad med roja sauce
Små nye salt kartofler med kanarisk mojo
~ ~ ~
Oreo chokolade med mousse og knas
Chokolade parfait
10 TAPAS MENU
Rustikt brød med katalansk aioli
~ ~ ~
Ristet brød med krydret tomat, oliven olie og serrano
Gårdost med hjemmelavet marmelade
Tunsalat med grønt
~ ~ ~
Oksemørbrad med madagaskar pebersauce
Udbenede kyllingelår i Sherry salsa
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Chistorras i cider
Kartoffel omelet med kanarisk mojo
~ ~ ~
Tiramisu med Marsala
Jordbær parfait med frugt coulis
10 TAPAS MENU
(1. September – 10. November)
Rustikt brød med katalansk aioli
~ ~ ~
Græskar creme med chorizo
Blæksprutte fra Galicien
Ristet landbrød med champignoner og gratineret ost
~ ~ ~
Små nye salt kartofler med kanarisk mojo
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Piquillo peberfrugt med frilandsgris, valnødder og rosiner
Ovnstegte dadler i baconsvøb
Andebryst med reduceret bærsauce
~ ~ ~
Lun æbletærte med kanel
Vanilje parfait med ristede nødder
10 TAPAS MENU
(23. December – 28. Februar)
Rustikt brød med katalansk aioli
~ ~ ~
Manchego med hjemmelavet marmelade
Creme af tomat med basilikum og croutoner
Ristet landbrød med serrano og tomat vinaigrette
~ ~ ~
Mørbrad med madagaskar pebersauce
Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
Frisk bagt kylling med sød karry sauce
Syltede grøntsager med grillet artiskok
Kartoffelomelet med gratineret ost og mojo
~ ~ ~
Mokkadrøm med mynte
Vanilje parfait og chokolade sauce