Julefrokost

UTRADITIONEL JULEFROKOST

10 TAPAS MENU

 (16. November - 22. December)

Rustikt brød - catalansk aioli

Carpaccio af røget dyrekølle - sød soya - peberrod

Creme af græskar - croutoner - fløde

Ristet landbrød – serrano - tomat vinagretta

 

Angus oksemørbrad - spyd - madagaskar pebersauce

Kæmpe rejer - hvidløg - lime - hvidvin

Frisk bagt kylling – sød karry sauce

Syltede grønt – grillet artiskok

Kartoffelomelet - gratineret ost - mojo

 

Mokkadrøm - chokoladebund - brandy

Ris ala mande - kirsebær sauce

 

Pris pr. person
Kr. 339 ,-

 

 

UTRADITIONEL JULEFROKOST

UD AF HUSET

 

Rustikt brød - catalansk aioli

Carpaccio af røget dyrekølle - sød soya - peberrod

Creme af tomat - basilikum - croutoner - cremefraiche

Ristet landbrød – serrano - tomat vinagretta

 

Rosa kalveculotte  - tranebærsauce

Kæmpe rejer - hvidløg - lime - hvidvin

Frisk bagt kylling – i sød karry sauce

Syltede grønt – grillet artiskok

Kartoffelomelet - gratineret ost - mojo

 

Mokkadrøm - chokoladebund - brandy

Ris ala mande - kirsebær sauce

  

Pris pr. person 215,-

(Min. 8 kuverter)