SPANSK STEMNING HJEMME I STUEN
Vi serverer kolde og varme retter på fade, de varme retter udbringes i varmekasser og desserter må gerne stå køligt.
Pris for udbringning til adressen 7000-Fredericia kr. 250,-
Dette gebyr inkluderer ikke afhentningen af kasser og service.
Kasser og service kan afleveres i restauranten indenfor 7 dage i vores åbningstider som du kan se i længere ned på siden.
Send os gerne en mail på info@restaurantcarlos.dk med:
- Navn og tlf. nr.
- Tidspunkt for afhentning / levering evt. adresse
- Valg af menu & antal gæster
- Ved afhentning i restauranten
- Mobile Pay ved levering
- Kontant ved levering
LÆKKERIER
Maiswrap med carpaccio af mørbrad, grønt og cremet ost
Paellasalat med fisk og kylling
Grillede artiskokhjerter i vinagretta med syltede grønt
Spansk gårdost med hjemmelavet marmelade
Estofado af kalv med rodfrugter
Kyllinge overlår i sherrysalssa med hvidløg
Rosa kalveculotte med madagascar pebersauce
Små kartofler med urter og saltflager
Dagens kage med chokoladesauce
Til buffeten serveres hjemmebagt brød og catalansk aioli
Pris pr. person
255,-
( min. 8 kuverter )
SPANIEN RUNDT
Serranoskinke, chorizo med solmodne tomater og spanske oliven
Tunsalat med kartofler og grønt
Varmrøget laks i tortillawrap med cremet ost og dild
Grillede artiskokhjerter i vinagretta med grønt
Rosa kalveculotte med madagascar pebersauce
Ovnstegte dadler i sprød baconsvøb
Kæmperejer med hvidløg og chili
Kartoffeltortilla med kanarisk mojo salsa
Albondigas i spansk kryddet tomatsalsa
Paella med fisk, kylling og safran
Chokoladekage med chokomousse og chokosauce
Til buffeten serveres der hjemmebagt brød og catalansk aioli
Pris pr. person
285,-
( min. 8 kuverter)
KONFIRMATIONSBUFFET 1
Serrano skinke
Lufttørret lomo
Marinerede oliven
Piquillo peberfrugter fyldt med tomatbagt hvidfisk
hertil friskbagt brød og aioli
---
Kalve culotte vendt i røget piement
Pestostegt kyllingebryst
Små nye kartofler vendt i krydderurter
Andalusisk bulgur salat
Rustik salat med semidried tomater og kerner
Picant piement aioli
Mojo salsa
---
Hjemmerørt parfait af pistache og marcipan
Mandelkage med bær
Frisk frugt
Pris pr. Person
285,-
KONFIRMATIONSBUFFET 2
Laks bagt med sød chili sauce
Grillet broccolisalat med ristet kerner og soltørrede tomater
Spansk kartoffelsalat blandet med tun
Friskbagt brød
---
Helstegt oksefilet
Hertil let skysauce
Pæstostegt kyllingelår
Spansk kartoffeltortilla
Canariske små saltede kartofler med mojo
Salat af ristet spidskål
---
Nøddetærte med vanille-creme fraiche
Frisk frugt
Pris pr. Person
235,-